Vákuumszárítók

Elsősorban gyümölcsporok, és gyümölcsök vákuum alatti szárítására kidolgozott berendezések, amelyek alkalmasak abszolút vákuum alatt szárítani.A vákuumszárítók olyan berendezések, amelyekben a folyadékot elpárologtatják vákuum alatt hő hatására. Az élelmiszeriparban általában a gyümölcsök és a zöldségek szárítására használják őket, amelyekből instant termékeket lehet előállítani. Az instant gyümölcspor előállítása 20 évvel ezelőtt nagy újdonság volt, büszkék vagyunk arra, hogy mi alkothattuk meg azt az üzemet. A technológia kulcsa, a vákuum alatti szárítás. A vákuumszárításnak számos előnye van az élelmiszeriparban, például a termékek hosszabb távú tárolásának lehetősége és a természetes ízek, aromák és színek megtartása. A cégük korábban készített instant gyümölcspor üzemet, és hozzá minimális kiegészítéssel szárított epret és barackot is tudtunk gyártani.

Cím

7677 Orfű, Herman O. u. 60.