Homogenizátorok
A lekvár- és jam-feldolgozás jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt 10 évben, és ebben az általuk szállított gömbvákuum üstöknek nagy szerepük van, amire méltán vagyunk büszkék. Az általunk szállított gömbvákuum üstök forradalmasították a modern lekvárgyártást, és az 45-50 Celsius körüli hőfokon készített termékek a magasabb minőséget képviselve sokkal jobban megőrzik a beltartalmi értékeket, vitaminokat, és ásványi anyagokat. A legkisebb farmer üzemtől, a nagy ipari méretig rendelkezünk referenciával. Cégünk elsősorban kis teljesítményű, 300-1000 liter hasznos térfogatú, egyedi gömbvákuum üstöket, technológiákat állít össze, gyárt le. A leggyakrabban igényelt berendezés a 300 literes. A berendezések széles körben használhatóak a lekvártól, a sűrítményeken át az étrend-kiegészítők, és a vegyipar számára.